Щори

Бъдете елегантни!

Предлагаме модели „Perfect Fit“, при които щорите се монтират без пробиване! Модели „Елеганс“, „Комфорт“, „Стандарт“ и „Мини“ за щори от серия „Руло“. Електромотори за почти всички видове щори.

Свържете се с нас и поръчайте!

SHTori Den i Nosht

Руло Ден / Нощ

С руло щорите Вие може да блокирате достъпа на светлина и топлина, да си осигурите видимост към външния свят, но да се скриете от любопитни погледи, да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения. Руло щорите Ден и Нощ се изработват от платове с редуващи се последователно прозрачни и непрозрачни ивици. Механизмите са лесни за употреба. Спускането и повдигането на щорите се осъществява посредством верижка.

Елегантни…

rolo shtori

Руло щори

Руло щорите – познати, позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.
Проектирани са така, че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най-взискателните клиенти.

Стилни, изискани, свежи…

shtori 8

Римски щори

Римските щори могат да бъдат акцент, допълнение или част от цялостния съвременен интериор и във всяка от тези роли да му придават артистичност и изящество. Съвременните римски щори се изработват от красиви платове в разнообразна ценова гама и лесни за употреба механизми. При вдигане на щората, платът се надипля до определената позиция. Стандартно римските щори се изработват с ръчно управление. Като допълнение се предлага електрозадвижване.

Изящество, неподвластно на времето…

Плисе щори

Ние предлагаме на нашите клиенти три различни колекции платове, от които да избират: Плисе, Дует и Дует Фикс, с цвят на профилите бял, кафяв или сив. Плисе щорите са елегантно и впечатляващо решение за дома или офиса. Предлаганите модели плисе щори са в два варианта: свободно висяща щора за вертикални прозорци и щора с обтегнати корди, за прозорци с наклон от 0° до 15°. Елегантен дизайн, внасящ уют и топлина във всеки съвременен дом. Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стени.

Филтрирайте нежно със стил слънчевата светлина…

shtori slaid 3

Вертикални щори

Предлагаме на своите клиенти богата цветова гама вертикални щори от плат в широк ценови диапазон. Материите са с различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина – от полупрозрачни до напълно затъмняващи платове – 89мм или 127мм, както и алуминиеви ламели с ширина 89мм. Гредите за вертикални щори се задвижват ръчно със синджир или елегантна PVC пръчка, а модел EOS позволява и задвижване с ел. мотор.

Елегантно и стилно решение за всеки вкус…​

gorizontalnie zhalyuzi 81

Дървени хоризонтални щори

Дървените щори са предпочитани от хора с високи извиквания за стил и красота, заради тяхната елегантност и качество. Предлагаме два модела дървени хоризонтални щори, с ламели 25мм и 50мм, и избор сред меки, пастелни нюанси на естествено дърво. Горната релса е скрита от дървен корниз, а всички видими части са изцяло съчетани цветово, за да се впишат перфектно във вашия интериор. Ако искате да придадете на вашия дом духа на 30-те години на XX век, можете да изберете система за задвижване „Ретро“ при 50 мм дървени щори.

Едно чудесно допълнение към вашия дом и интериор…

unnamed

Алуминиеви хоризонтални щори

Основното предимство на хоризонтални щори  е лесната употреба и богатата гама цветове, както на предлаганите ламели, така и на цветовото разнообразие на монтажната греда. Алуминиевите щори са една комбинация от надеждност , практичност и дълготрайност. Те перфектно защитават вашите помещения, или обратното – ще Ви помогнат да ги изпълните със слънчева светлина. Тези щори са подходящи и за наклонени прозорци

В крак с модерните времена …​

щори 1024x675 960x540 1

Външни ролетни щори

Външните ролетни щори са функционални и надеждни системи за защита от слънце. Те осигуряват топлоизолация и шумоизолация, затова са много повече от средство за засенчване. Тези щори се монтират от външната страна на прозореца, като по този начин осигуряват качествена изолация от външната температура. Външните щори придават на Вашата сграда един завършващ вид. 

Защитете дома си от слънчевите лъчи…​

Трябват Ви щори?

Scroll to Top