Отваряне Хебе Шибе

Трябва Ви стъклена стена, която да се отваря? Има начин!

Демонтаж

5 години гаранция

Извозване на старата дограма

Какво представлява дограма Хебе Шибе?

Видът отваряне на алуминиеви плъзгащи системи, известен като „хармоника“ представлява специален механизъм, който позволява на вратите или прозорците да се сгъват при отваряне по начин, наподобяващ хаморника. 

Този тип плъзгащи системи се състои от няколко секции, които са свързани помежду си, позволявайки им да се сгъват една след друга.

Ето как работи механизмът:

s700.tmb 864x468 1

Свържете се с нас за запитване и консултация

089 443 2891

office@mm-dograma.com

гр. Варна, ул. "Кавала" 28

3t5a1275

Какво отличава Хебе Шибе от останалите видове отваряне?

Хебе Шибе е вид алуминиева плъзгаща система, известна с висока функционалност и чудесна възможност за интеграция на големи стъклени площи, особено полезно за създаване на светли и просторни помещения.

Системата Хебе Шибе е популярна не само заради своята функционалност, но и заради възможността да се интегрира в модерни архитектурни проекти, където големи стъклени площи и естетика са важни елементи.

Механизмът на системата Хебе Шибе работи по следния начин:

  • Повдигане – Когато ръкохватката на вратата или прозореца се завърти, специални механизми повдигат рамката отдолу. Това я освобождава от долните уплътнения и релсите, на които обикновено лежи.
  • Плъзгане – Повдигането на рамката позволява лекото и плавно плъзгане настрани. Този начин на движение осигурява минимално съпротивление и позволява лесно манипулиране дори на много големи и тежки стъклени пана.
  • Спускане и уплътняване – След като вратата или прозорецът са преместени в желаната позиция, ръкохватката се връща в начално положение. Това спуска рамката обратно, като я прилепва плътно към уплътненията и релсите, което осигурява добра топло- и звукоизолация.
s560 studio detail hd.tmb 864x468 1

Свържете се с нас за запитване и консултация

089 443 2891

office@mm-dograma.com

гр. Варна, ул. "Кавала" 28

Често задавани въпроси

Основните плюсове на Хебе Шибе системите са висока енергийна ефективност, възможност за използване на големи стъклени площи, плавно и лесно отваряне, и стилна естетика. Тези системи също така осигуряват добра звукоизолация и защита от атмосферни влияния.

Поддръжката на дограма Хебе Шибе е изключително лесна. Препоръчително е да се почистват релсите и уплътненията редовно, за да се отстранят прах и други замърсявания. Използвайте мека кърпа и неагресивен почистващ препарат за почистване на стъклата и алуминиевите профили.

Цената на Хебе Шибе системите може да варира в зависимост от размерите, материалите, стъклото и допълнителните опции. За конкретна цена и оферта е най-добре да се консултирате с специалист от нашия екип.

Scroll to Top