Безпрофилно остъкляване

Елегантност и практичност във всеки един аспект!

Когато Ви е писнало от досадните профили…

остъкляване Идриор Лукс 4 1
s 110 Adana 3

Безпрофилното остъкляване е съвременен и иновативен метод за усвояване на откритите площи във Вашия дом, офис или търговски обект. Насладете се на обграждащата Ви природа, както никога досега. Този вид остъкляване дава усещане за свобода и внася ново измерение на Вашето любимо място за отдих и почивка. Всички крила могат да се отворят напълно и събирайки се в края на помещението, да го открият изцяло.

Нашето безпрофилно остъкляване е изработено от висококачествен алуминий и закалено стъкло, а изключителните му технологични показатели и гъвкавост го правят приложимо за почти всякакъв вид геометрия. Стъклата са единични, което прави цялостния продукт лек и лесен за употреба. Цветът на релсите и стъклата може да бъде съобразен с всякакъв вкус и стил. 

остъкляване Идриор Лукс 3 1
остъкляване Идриор Лукс 7 1

Хоризонтална плъзгаща се стена HSW EASY Safe

Хоризонталната плъзгаща се стена HSW EASY Safe обединява висока гъвкавост, елегантна прозрачност, лесен монтаж и удобна експлоатация в една единствена система. Монтирана в права линия или под ъгъл, системата се адаптира към различни индивидуални желания и е подходяща както за монтиране в нови пространства, така и за модернизации. Новата релса позволява бърз и лесен монтаж на системата, която може да държи дори ламинирано стъкло, благодарение на изпитана Clamp&Glue технология.
Новата система използва вграден автомат за врати ITS 96, който се слива с панела и не се вижда.

0000
48369070 591010017994549 5598389810482905088 n

Сгъваема плъзгаща се стена FSW EASY Safe

Прозрачност, компактност и икономия на пространство – това са основните характеристики на FSW EASY Safe система. FSW EASY Safe система се подрежда в права линия и е добра алтернатива на HSW EASY Safe система, почти съвпадаща с външния вид и предназначение.

Сгъваемата системата FSW EASY Safe се монтира в права линия. Благодарение на лесно сгъваеви панели, които пестят пространство, отделна конструкция за подреждане на панели не е необходима.

Предлагат се 3 варианта на системата.

808080
glass concertina doors

Как да помогнем?

Scroll to Top