PVC дограма

Енергийна ефективност и шумоизолация с качествена и издръжлива PVC дограма

Демонтаж

5 години гаранция

Извозване на старата дограма

Производство и монтаж на PVC дограма

 В ММ Дограма, ние можем да осигурим висококачествени и надеждни решения като предложим производство и монтаж на PVC дограма за клиенти с различни бюджети. 

Нашият екип от експерти е посветен на това да предостави възможно най-доброто обслужване и да гарантира, че новата Ви дограма отговаря на всички Ваши очаквания и изисквания.

Освен монтажът на нова PVC дограма, Вие можете да ни се доверите и за демонтаж на Вашата стара дограма, като гарантираме безпроблемен процес. Нашата методика на инсталиране включва правилно измерване, пробиване, запечатване и изолация, за да се предотврати повреда или натрупване на влага. Доверете ни се, и ще Ви предоставим надеждна и професионална услуга.

pvc dograma varna

PVC профили, с които работим

Работим с широка гама PVC профили, като предлагаме някои от най-атрактивните предложения на едни от най-реномираните производители в бранша. Нашите професионалисти могат да Ви помогнат да изберете правилния профил за Вашите специфични нужди и да гарантират, че новите Ви прозорци са проектирани по поръчка.

1 1
2 1

Как да поръчате

Ако сте готови да направите следващата крачка и да поръчате PVC дограма от MM Дограма, то процесът е бърз и лесен. За да започнете, може да ни се обадите или да попълните онлайн формуляра на сайта ни, предоставяйки основната необходима информация.

Наш представител ще се свърже с Вас, за да насрочите консултация в удобно за Вас време. По време на тази консултация ние ще работим с Вас, за да разберем повече за Вашите нужди и ще Ви предоставим персонализирана оферта за PVC дограма.

Опитните ни специалисти ще отделят време да отговорят на всички Ваши въпроси и през целия процес на избор и поръчка на Вашата PVC дограма. Разбираме, че изборът е значителна инвестиция и искаме да гарантираме, че се чувствате уверени и комфортно с решението си.

Свържете се с нас за запитване и консултация

089 443 2891

office@mm-dograma.com

гр. Варна, ул. "Кавала" 28

Често задавани въпроси

Цената на PVC дограмата се определя от редица фактори, сред които големината на дограмата, вида на използвания профил и сложността на монтажа. Нашите специалисти се ангажират да Ви предоставят атрактивни и конкурентни цени. Ние ще работим с Вас, за да намерим заедно решение, което отговаря изцяло на Вашия бюджет и Вашите нужди.
Времето за инсталиране обикновено варира в зависимост от размера и сложността на Вашия проект. В ММ Дорама, ние сме посветени на завършването на Вашата инсталация възможно най-бързо и ефективно, без компромис с качеството или безопасността.
Когато става въпрос за избор на дограма е важно да се вземат предвид различни фактори. Някои от най-важните неща, за които е добре да помислите, е Вашият бюджет, Вашите естетически предпочитания и особеностите на Вашия дом или бизнес пространство. Ние можем да помогнем в избора на правилната дограма като предоставим насоки и подкрепа през целия процес.
В ММ Дограма ние предлагаме пълна услуга за подмяна на дограма, което означава, че нашият екип ще се заеме с премахването и изхвърлянето на старата дограма. Ние гарантираме, че тя ще бъде изхвърлена по екосъобразен начин, а новото решение ще бъде монтирано според най-високите стандарти.
Ние предлагаме на нашите клиенти гаранция, която покрива дефекти в материалите и изработката. Конкретните детайли относно гаранцията ще варират в зависимост от избраните продукти и услуги. Без значение на какво се спрете, ние се ангажираме да осигурим пълна прозрачност и да обясним всички аспекти на гаранцията, преди да направите покупката си.
За да се свържете с наш специалист просто попълнете нашия онлайн формуляр и един от нашите представители ще се свърже с Вас скоро. Като алтернатива можете да се обадите директно на +359 894 432 891 или +359 898 604 101, за да говорите с някой от членовете на нашия екип. Очакваме Ви!
Scroll to Top