Мрежи против насекоми

Защитете дома си от досадните насекоми!

При нас можете да намерете всички видове мрежи против насекоми!

img cat 163

Ролетна мрежа

Вертикалните ролетни мрежи против насекоми са изработени от твърд алуминиев профил, мрежа от фибростъкло и алуминиева кутия, в която се скрива мрежата при навиване. Функционалните им механизми позволяват с едно движение да спуснете или приберете мрежата според Вашето желание.

komarnik gs plise horizontalen

Плисе мрежа

Плисе мрежите предлагат иновативно и функционално решение за покриване както на прозорци, така и на врати и са особено подходящи за покриване на големи отвори като същевременно защитават дома ви от нежеланите насекоми. Плисе мрежите са перфектно решение за изходи на тераси и балкони, защото долният профил е с височина не повече от 15мм и така няма препятствия, в които бихте могли да се спънете.

 

2

Плъзгаща мрежа

Плъзгащият комарник е отлично решение за двойно, отварящи се последователни балконски врати или плъзгащи се дограми. Състои се от две успоредно плъзгащи се във водач мрежи в алуминиева рамка.

Възможно е да бъде изработен само с една пано мрежа в двойно по-голяма рамка, така че плъзгащата се мрежа да бъде премествана само на отвореното крило на плъзгащата се дограма.

komarnik gs otvariaem

Мрежа с панти

Фиксираните мрежи против насекоми с панти са изработени от алуминиева рамка и мрежа от фибростъкло. Закрепват се към дограмата посредством панти и заключалка.

Трябва Ви мрежа против насекоми?

Scroll to Top