Сенници

Създайте своя комфорт на открито...

Осигурете си спокойствие и защитете дома си от прегряване с нашите сенниците!

тента
navesy i markizy dlya terrasy i verandy 6

Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската площадка или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада? Нашите сгъваеми тенти и сенници са правилният избор! Разнообразието от платове може да Ви осигури хармонично съчетание на всички части от фасадата на Вашия дом, екстериора или интериора. Качествените материали и професионалната изработка на тентите гарантират дълъг период на експлоатация.

Предлагаме както стандартно, така и високотехнологично засенчване. Задвижени и управлявани с автоматиката на Somfy IO и RTS мотори, нашите тенти осигуряват точния баланс между светлина и топлина. В крак с най-новите технологии Камакс дава възможност да управлявате своите сенници и перголи директно от диспеля на Вашия смартфон. Добавете CONEXOON или TAHOMA и симулирайте присъствие в дома си, дори когато сте на семейна ваканция и така повишете сигурността на Вашия дом!

tenti i sennitci v ruse 5177 0
sennik chupeshto ramo

Сенник кристал

Направете живота си по-лесен...

„Кристал” е ветроупорен вертикален сенник от прозрачен PVC плат. Тези тенти са предназначени да направят ежедневието ви по-удобно. Представете си как дори във ветровит зимен ден Вашата открита тераса или беседка е уютна и релаксираща. Вертикални сенници ви предпазват от капризите на времето или всякакви любопитни погледи на съседите.

5e1f2433b7eec4b26d2427132d0f8ad1
p12 1 b

Трябва Ви сенник?

Scroll to Top