Алуминиева дограма

Фирма за алуминиева дограма с изградено доверие, качество и сигурност

Демонтаж

5 години гаранция

Извозване на старата дограма

Производство и монтаж на Алуминиева дограма

Ние в ММ Дограма специализираме в производството и монтажа на висококачествена алуминиева дограма, която е прецизно създадена, за да подобри естетическия вид, функционалността и енергийната ефективност на Вашия дом или работно пространство.

Алуминиевата дограма е изключително издръжлива и устойчива на корозия и други вредни въздействия, като например UV лъчи и влага. Тя не изисква специално почистване или грижи и е лесна за поддръжка.

Външният и вид е модерен и стилен, който я прави подходяща за всякакъв тип архитектура. Тя също така е налична в различни цветове и стилове, за да отговаря на вкуса на всеки клиент. Ако вече сте избрали алуминиева дограма като решението за Вашите прозорци, доверете се изцяло на нас за монтажа.

Нашият екип от опитни професионалисти е посветен на предоставянето на персонализирани решения, които отговарят на Вашите конкретни нужди и потребности.
aluminieva dograma varna

Алуминиеви профили, с които работим

Работим с широка гама PVC профили, като предлагаме някои от най-атрактивните предложения на едни от най-реномираните производители в бранша. Нашите професионалисти могат да Ви помогнат да изберете правилния профил за Вашите специфични нужди и да гарантират, че новите Ви прозорци са проектирани по поръчка.

3 1
dormakaba
1 1
Untitled 150 × 50

Как да поръчате

Ако сте готови да направите следващата крачка и да поръчате PVC дограма от MM Дограма, то процесът е бърз и лесен. За да започнете, може да ни се обадите или да попълните онлайн формуляра на сайта ни, предоставяйки основната необходима информация.

Наш представител ще се свърже с Вас, за да насрочите консултация в удобно за Вас време. По време на тази консултация ние ще работим с Вас, за да разберем повече за Вашите нужди и ще Ви предоставим персонализирана оферта за PVC дограма.

Опитните ни специалисти ще отделят време да отговорят на всички Ваши въпроси и през целия процес на избор и поръчка на Вашата PVC дограма. Разбираме, че изборът е значителна инвестиция и искаме да гарантираме, че се чувствате уверени и комфортно с решението си.

Често задавани въпроси

Запознавайки се с различни решения в света на алуминиевата дограма, Вие ще забележите, че предложенията са с различни  цени. Цената на алуминиева дограма се определя от множество фактори, като например размерите на прозорците и вратите, типа на стъклата, дебелината на профилите, видът на крепежите и други. Често допълнителните услуги, като монтаж, транспорт и извозване на старата дограма, могат да бъдат включени в цената. Преди да направите Вашия избор е добре да проверите всички тези детайли и да получите възможно най-подробна информация от Вашия партньор. 

Времето за монтаж на алуминиева дограма зависи от сложността на проекта и размерите на прозорците и вратите. Обикновено монтажът на един прозорец или врата отнема около 2-3 часа, но необходимото време би могло да бъде и по-дълго. По-големите проекти често изискват повече време и ако това е случаят, ние ще Ви информираме предварително.
Изборът на вид дограма зависи от Вашите нужди, предпочитания и бюджет. Алуминиевата дограма е издръжлива и устойчива на корозия, като е подходяща за всякакви условия на мястото на монтажа. PVC дограмата, от друга страна, е по-достъпен и икономичен вариант, който предлага добра изолация и ефективност при поддържане на топлината. Ние сме на разположение да направим препоръка след като се запознаем с Вашето жилище и разберем повече за Вашите нужди.
В ММ Дограма ние предлагаме пълна услуга за подмяна на дограма, което означава, че нашият екип ще се заеме с премахването и изхвърлянето на старата дограма. Ние гарантираме, че тя ще бъде изхвърлена по екосъобразен начин, а новото решение ще бъде монтирано според най-високите стандарти.
Даваме 5 години гаранция на всички алуминиеви и PVC профили, както и 5 години гаранция за херметичност на стъклопакетите В случай, че откриете проблеми, може да се свържете с нас за допълнителна информация.

Ако желаете консултация относно алуминиева дограма, можете да се свържете с нас без да се колебаете. Нашите доказани специалисти са на разположение да отговорят на всички Ваши въпроси и да ви насочат в правилната посока. Попълнете нашия кратък онлайн формуляр или директно ни се обадете. Ние сме на Ваше разположение!

Scroll to Top