MM-Dograma.com

Алуминиева и PVC дограма
Телефон: 0898 604 101
Телефон: 0878 984 311
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
град Варна

REHAU

REHAU е марка немски профили утвърдили се в цял свят като изключително качествени и сигурни. Прозоречните системи разполагат с разнообразие, готово да удовлетвори различни индивидуални нужди и изисквания на клиентите. Иновациите на REHAU в прозоречните и фасадни системи, системите в ниското строителство, както и съществените разработки в битовата и сградната техника, диктуват света на строителството през последните 50 години. Като свързващи звена, системите на REHAU водят до цялостни решения за енергийно-ефективно строителство.

Профилите REHAU предоставят добри изолационни качества и модерен дизайн с гладката повърхност на стените и елегантни скосявания под 15°. Две уплътнения изолират течението, праха и водата и осигуряват приятен вътрешен микроклимат. Предоставят се условия за лесно и ефективно почистване, благодарение на гладките си повърхности, като профилът е екологичен и може да бъде рециклиран след като бъде демонтиран. Още от самото си създаване REHAU преследва целта да замести конвенционалните материали с по-високо продуктивни рецептури за пластмаси.

Към днешна дата REHAU предлага единствен по рода си спектър от иновативни продукти на базата на полимери. REHAU се слави и с производство на продукти за аерокосмическата индустрия, както и за самолетостроенето. Автомобилните гиганти Mercedes-Benz, BMW и Volkswagen използват огромни количества пластмасови изделия, произведени от REHAU. Качеството на прозоречните профили REHAU е отлично, което се дължи на перфектния баланс на химичните вещества, използвани в тях. PVC профилите притежават специален хигиенен сертификат и могат да се използват дори в медицински учреждения. Освен че предизвиква асоциация с висококачествен материал, PVC дограмата REHAU е синоним на несравним комфорт и отличен дизайн.