MM-Dograma.com

Алуминиева и PVC дограма
Телефон: 0898 604 101
Телефон: 0878 984 311
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
град Варна

КВЕ

КВЕ е символ за немско качество и е един от водещите производители на профили за ПВЦ прозорци и врати. Марката е създадена през 1980г. Заводите на KBE са базирани единствено в гр.Берлин. Със стъпването си на Българския пазар за дограма, марката се налага като основен доставчик на пластмасови профили за врати и прозорци. КВЕ е един от първите производители на PVC прозорци, получили престижното международно сертифициране за стандарт на качество по DIN ISO 9001. ISO 9001 е сертификат даващ гаранция за постоянно качество на марката.
Профилите за прозорци се произвеждат от PVC (поливинилхлорид). Този материал се прави от естествени суровини: сол и масло, той е химически инертен и не влияе на околната среда. КВЕ е първият производител на PVC дограма преминал към технологията Greenline. Отказвайки се от употребата на олово (принадлежащо към групата на тежките метали), КВЕ започва производство на ПВЦ дограма в пълно съответствие с всички екологични стандарти.
 Профилите на KBE са с подобрена топлоизолация благодарение на отпималната дебелина на профила. Притежават модерен дизайн. Използват по-дълбок фалц за остъкляване, което води до допълнителна топлоизолация, шумоизолация и противовзломна защита. Дограмата може да се изработи и в много богата гама от цветове, освен в стандартното бяло.  PVC профилите с макрта KBE се представят добре дори при температури до -60 градуса, повишено съдържание на влага и соли. Дограмата произведена с PVC профили на KBE се отличава с повишена защита при взлом, благодарение на масивната и надеждна конструкция на профила. За 40 години профилите на КВЕ не остаряват и губят едва 2% от своята белота, което е неразличимо за човешкото око.
Имайки предвид всичко казано дотук, можем да твърдим, че немският профил КВЕ няма недостатъци. Много добро съотношение цена-качество.