MM-Dograma.com

Алуминиева и PVC дограма
Телефон: 0898 604 101
Телефон: 0878 984 311
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
град Варна

Altest

През 2010 година ръководството на фирма „Алтест” предприе още една крачка в развитието си и започна производството на алуминиеви системи за врати и прозорци, познати на пазара под името “ALTEST”. Към днешна дата фирмата може да се похвали с второ производство, което функционира съобразно всички Европейски норми и изисквания.
Успоредно със стартирането на производството на алуминиеви профили, фирмата изгради и инсталация за тяхното боядисване в различни цветове по RAL, а също така и в цвят дърво. Първоначално фирмата разработва две системи – „Пони” /студена серия или серия с непрекъснат термо мост/ и „Ескимос” /серия с прекъснат термо мост/. С течение на времето фирмата започна да предлага на пазара системи за плъзгане, за офис обзавеждане, парапети, фасадни решения, като всички тези системи се предлагат боядисани в различни цветове, съобразени с нуждата на клиента.
Системите на ALTEST отговарят на всички европейски стандарти и норми за качество. Профилите са достъпни за всеки, с изчистен дизайн и са подходящи за всякакъв тип сгради и вътрешни помещения.